AgriWatch

Danish Crown finder ny styrmand til svensk selskab

Det svenske kødselskab KLS Ugglarps har fundet sin nye topchef internt. Han overtager posten efter Jonas Tunestål, der inden længe skifter til kyllingekoncernen Scandi Standard.

Foto: PR/Danish Crown

De 1750 ansatte i det svenske kødselskab KLS Ugglarps skal i løbet af de kommende måneder har en ny topchef, og det bliver et velkendt ansigt.

I en pressemeddelelse skriver Danish Crown, der ejer KLS Ugglarps, at den nye adm. direktør bliver Viktor Tornberg, der siden 2017 haft posten som salgsdirektør.

Han overtager posten fra Jonas Tunestål, der senest 1. maj rykker til en stilling som adm. direktør i kyllingekoncernen Scandi Standard, der bl.a. ejer danske Danpo.

Danpo-ejer snupper ny topchef fra Danish Crown

”Det glæder mig at give opgaven med at lede denne succesfulde virksomhed videre til Viktor og jeg ser frem til at følge, hvordan nye tiltag, investeringer og samarbejder udvikler sig under Viktors ledelse,” udtaler Jais Valeur, adm. direktør i Danish Crown, i meddelelsen.

KLS Ugglarps har fire slagterier og fire charcuteri- og forarbejdningsfabrikker i det sydlige Sverige.

Selskabet omsatte sidste år for 7 mia. svenske kr. (ca. 5 mia. kr., har 1.750 ansatte og samarbejder med godt 6.000 svenske landmænd.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch