Abonnement - AgriWatch

Med et abonnement på AgriWatch får du adgang til uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik om det primære landbrug og dets følgeindustrier i Danmark.

Et abonnement indeholder:

  • Adgang til de låste artikler håndskrevet af vores egne journalister eller leveret af vores redaktionelle partnere. Hvad enten du tilgår dem på vores site, gennem vores daglige nyhedsbreve eller i vores app. Hent den i App Store eller Google Play.
  • Daglige opdateringer på de vigtigste nyheder om husdyr- og planteproducenter samt deres følgeindustrier direkte i din indbakke.

Et virksomhedsabonnement kan leveres på følgende måder:

  • Personligt login, så den enkelte medarbejder via brugernavn og password kan læse alt vores indhold, uanset hvor i verden vedkommende befinder sig.

  • Login via IP-adresse, så alle medarbejdere i virksomheden automatisk er logget ind, når de er på kontoret – eller på VPN-forbindelse.

Priser:

Priser på abonnementet afhænger af, hvor mange personer, der skal have adgang, og om abonnementet skal omfatte alt indhold på Watch Medier eller udelukkende AgriWatch.

Kontakt os for at høre om mulighederne. Vi sammensætter abonnementer individuelt efter behov, fra én brugerlicens til IP-baserede virksomhedsløsninger.

Priseksempler:

1 brugerlicens til AgriWatch koster 1.720 kr. i kvartalet.

1 brugerlicens til Watch Medier koster 4.300 kr. i kvartalet.

 

 

Ønsker du at lære os bedre at kende, tilbyder vi uforpligtende prøveabonnement. Du skal blot indtaste navn og e-mail: Prøv AgriWatch i 14 dage.

Kontakt vores salgsteam:

AgriWatch - tlf. 70 777 483
E-mail: agriwatch@infowatch.dk

 

Vi vender tilbage inden for 24 timer mandag-fredag.

Personlige licenser til vores medier må ikke deles med andre. Indholdet må citeres inden for ophavsretslovens rammer.

Læs abonnementsvilkår her.