AgriWatch

Unge landmænd: Drop ekstra støtte til naturarealer

EU skyder sine egne klimaambitioner i foden, fordi man ikke har en klar definition af, hvad en aktiv landmand er, lyder det fra europæisk råd for unge landmænd.

De unge landmænd i Europa kæmper for at få fat i jord og få foden under eget bord, og så længe der ikke kommer en definition på en aktiv landmand, så spænder det ben for klimaambitionerne, mener det europæiske råd for unge landmænd | Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Vi støtter helt klimaambitionerne, men så længe vi ikke har en klar definition af, hvad en aktiv landmand er, så modarbejder EU sig selv på det grønne område.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch