AgriWatch

AgriWatchOktober.jpg 

Om AgriWatch

AgriWatch går helt tæt på dansk landbrug og dets mange underleverandører med uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik. Vi dækker fra vores redaktion i Aarhus danske andelsselskaber, kvægproducenter, svineavlere og planteproducenter samt de følgeindustrier, der leverer foder, medicin, gødning, stalde, rådgivning, produktionsudstyr m.m. AgriWatch skriver om resultater, strategi, konkurrence, innovation og holdninger samt de rammer og udspil for landbruget, der kommer fra Christiansborg og fra EU.

AgriWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over AgriWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AMWatch, CleantechWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på AgriWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på AgriWatch: http://agriwatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

AgriWatch
c/o Jyllands-Posten
Mediebyen 3
8000 Aarhus C

E-mail: agriwatch@agriwatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 33 30 83 91


Vil du være en del af redaktionen på AgriWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:

Thomas Rønsholdt Mørch, redaktør

E-mail: trm@agriwatch.dk
Tlf.: 33 30 83 91

Thomas Mørch, født 1991, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og Tecnológico de Monterrey i Mexico. Thomas var praktikant på Jyllands-Posten og har siden 2016 har han været ansat på Watch Medier, hvor han før sin nuværende stilling var journalist på FødevareWatch. Thomas har siden sommeren 2019 været redaktør for AgriWatch.

William R. Kristensen, journalist

E-mail: wrk@agriwatch.dk
Tlf.: 33 30 83 94

William R. Kristensen, født 1995, er uddannet fra Syddansk Universitet i 2020. William har været i praktik på Jyllands-Postens indlandsredaktion og Finans' økonomiredaktion. Her beskæftigede William sig med politik i ind- og udland, Folketingsvalget 2019 og erhvervslivet. William har tidligere været studentermedhjælper i kommunikationsafdelingen hos lodseriet DanPilot og har haft en madblog om, hvor dårlig han er til at lave mad.

Emma Kjær Lauridsen, journalist

E-mail: el@agriwatch.dk
Tlf.: 33 30 83 93

Emma Kjær Lauridsen, født 1994, er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2020. Emma har været i praktik på Århus Stiftstidende, hvor hun var en del af samfundsgruppen, der bla. dækkede politik, trafik og sundhed. Hun har efterfølgende været tilknyttet avisen før og efter hendes barsel. Hun kom til AgriWatch i oktober 2021.

Daniel Skinbjerg, journalist

E-mail: ds@agriwatch.dk
Tlf.: 33 30 83 92

Daniel Skinbjerg, født 1996, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- Journalisthøjskole i 2021. Daniel har været praktikant og efterfølgende freelancer tilknyttet Jyllands-Postens erhvervsmedie Finans, hvor han dækkede en lang række stofområder som en del af nyheds-, virksomheds- og økonomiredaktionen. Daniel har også været ansat som studentermedhjælper i kommunikationsafdelingen hos LandboUngdom og 4H.

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch