AgriWatch

Om AgriWatch

agriwatchdec2019.jpeg 

Om AgriWatch

AgriWatch går helt tæt på dansk landbrug og dets mange underleverandører med uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik. Vi dækker fra vores redaktion i Aarhus danske andelsselskaber, kvægproducenter, svineavlere og planteproducenter samt de følgeindustrier, der leverer foder, medicin, gødning, stalde, rådgivning, produktionsudstyr m.m. AgriWatch skriver om resultater, strategi, konkurrence, innovation og holdninger samt de rammer og udspil for landbruget, der kommer fra Christiansborg og fra EU.

AgriWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over AgriWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AMWatch, CleantechWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på AgriWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på AgriWatch: http://agriwatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

AgriWatch
c/o Jyllands-Posten
Mediebyen 3
8000 Aarhus C

E-mail: agriwatch@agriwatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 33 30 83 90


Vil du være en del af redaktionen på AgriWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:

Thomas Rønsholdt Mørch, redaktør

E-mail: trm@agriwatch.dk
Tlf.: 33 30 83 91

Thomas Mørch, født 1991, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og Tecnológico de Monterrey i Mexico. Thomas var praktikant på Jyllands-Posten og har siden 2016 har han været ansat på Watch Medier, hvor han før sin nuværende stilling var journalist på FødevareWatch. Thomas har siden sommeren 2019 været redaktør for AgriWatch.

Søren Eibye Svenstrup, journalist

E-mail: ses@agriwatch.dk
Tlf.: 33 30 83 92

Søren Eibye Svenstrup, født 1989, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Søren har efter endt uddannelse været ansat hos JydskeVestkysten og Århus Stiftstidende. Senest har han været ansat på Maskinbladet, hvor han skrev om politik, erhverv og landbrug generelt i både ind- og udland. Søren har tidligere været i praktik på JydskeVestkysten.

Peter Høyer, journalist

E-mail: ph@agriwatch.dk
Tlf.: 33 30 83 93

Peter Høyer, født 1994, er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2020. Peter har været i praktik på Grundfos, hvor han dækkede interne og eksterne nyheder fra pumpevirksomheden. Desuden har han været praktikant på Børsen, hvor han arbejdede på mediets virksomhedsredaktion og onlineredaktion. Ud over sin praktik har Peter arbejdet på fodbolderhvervsmediet Off The Pitch og været freelancer for Grundfos.

William R. Kristensen, journalist

E-mail: wrk@agriwatch.dk
Tlf.: 3330 8394

William R. Kristensen, født 1995, er uddannet fra Syddansk Universitet i 2020. William har været i praktik på Jyllands-Postens indlandsredaktion og Finans' økonomiredaktion. Her beskæftigede William sig med politik i ind- og udland, Folketingsvalget 2019 og erhvervslivet. William har tidligere været studentermedhjælper i kommunikationsafdelingen hos lodseriet DanPilot og har haft en madblog om, hvor dårlig han er til at lave mad.

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch