AgriWatch

Forhandlingerne om landbrugsreformen bliver genstartet i næste uge

Røgen er ved at have lagt sig oven på de sammenbrudte forhandlinger om landbrugsreformen for halvanden uge siden, og forhandlingerne går snart i gang igen. Planen er stadig at nå et kompromis sidst i juni. Læs om de sidste knaster her.

Den portugisiske landbrugsminister, Maria do Ceu Antunes, der leder forhandlingerne om landbrugsreformen tabte sammen med sine folk angiveligt overblikket over forhandlingerne sidst i maj, og det skabte så meget utryghed mellem parterne, at hun blev nødt til at hive stikket på forhandlingerne. Der udestår dog kun få knaster, så vurderingen er fra flere hold, at reformen lander sidst i juni. | Foto: Francisco Seco/AFP/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Selvom det altid er dramatisk, når forhandlinger bryder sammen, er det faktisk så som så med dramatikken omkring EU's landbrugsreform, hvor der blev hevet i håndbremsen tidligt om morgen fredag d. 28. maj.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Krenkerup Gods dropper økologien

I 2017 valgte Krenkerup Gods på Lolland at omlægge en del af planteavlen til økologisk drift, men nu bliver den beslutning dog rullet tilbage. "Hovedårsagen er, at der ikke er penge i det," lyder begrundelsen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch