AgriWatch

Minister om coronavirus blandt udenlandske arbejdere: "Det er bekymrende"

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) kalder det bekymrende, at udenlandske arbejdere tager coronavirus med ind i Danmark.

Foto: Philip Davali//

I lyset af udbruddet af coronavirus hos Danish Crown i Ringsted, der nu er midlertidigt lukket ned, udtrykker beskæftigelsesministeren nu sin bekymring for udviklingen.

Det fortæller han til Fagbladet 3F, der har bedt ministeren vurdere risikoen for, at udenlandske arbejdstagere tager virus med ind i Danmark.

"Først og fremmest er det bekymrende, når der er tale om en smittespredning af den størrelse i forbindelse med én arbejdsplads og vigtigt, at der bliver sat ind med det samme for at bremse spredningen. Risikoen for, at udlændinge tager corona med til Danmark er løbende noget, der bliver vurderet af sundhedsmyndighederne," siger han til mediet.

Fødevareforbund stærkt utilfreds med aflønning af hjemsendte slagteriarbejdere

Danske myndigheder holder pressebriefing om coronaudbrud

Danish Crown: Vi forventer ingen problemer med at møde danske kunders behov

Mere fra AgriWatch

EU-lande langer ud efter storstilet pesticidplan

Ti EU-lande er gået på barrikaderne i kritik af køreplanen for EU’s halvering i brugen af kemiske pesticider inden 2030. Fra sidelinjen bakker Danmark også op om kritikken. ”Vi er nødt til at finde et balanceret kompromis,” sagde Rasmus Prehn (S).

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch