AgriWatch

L&F afviser udspil om hjælpepakker til ramte landbrugserhverv

I stedet arbejdes der konkret med, om brancher som slagtekalveproducenterne kan gå ind under de eksisterende hjælpepakker, lyder det fra Landbrug & Fødevarers adm. direktør.

Foto: Gregers Tycho/ERH

Som følge af coronakrisen er samtlige restauranter, hoteller, caféer og lignende lukket, og det er gået hårdt ud over producenter af højværdivarer så som slagtekalveproducenter og mejerier.

Derfor ønsker Landbrug & Fødevarer, at momsen for hotel- og restaurationsbranchen bliver sat ned til 15 pct. fra 2020 til 2022, så branchen igen kan komme på fode. Forslaget er ét blandt 17 forslag, som skal få Danmark på den rette økonomiske kurs efter coronakrisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch