AgriWatch

Politik

Presset på Baltic Pipe stiger

Tre landmænd er gået sammen om et søgsmål imod gasrørledningen, som skal løbe over dansk territorium. Samtidig er der oprettet et borgerforslag mod projektet, der møder opbakning fra miljøorganisationer.

Dakofo-chef får europæisk toppost

Tidligere topchef i DLG og nuværende direktør i Dakofo, Asbjørn Børsting, er valgt til præsident for den europæiske sammenslutning af foderindustrien.

Kunsten at kravle ned fra EU-sparetræet

ANALYSE: Danmark har sammen med sine tre sparevenner malet sig godt op i et hjørne, når det gælder det langsigtede budget og den genopretningsfond, som EU-Kommissionen præsenterer i dag, onsdag. Men der vil være livliner i forslaget, som gør det muligt for sparebanden at ændre holdning uden at tabe alt for meget ansigt.

Slagsmålet om finansieringen af gigantisk hjælpepakke spidser til

Analyse: Alle er enige om, at EU skal pumpe enorme summer ud i samfundet for at sætte fart under økonomien, men der er store uenigheder om, hvordan det skal finansieres. Kampen om EU's næste langsigtede budget er pludselig blevet central for det, der er døbt EU's nye Marshall-plan.

Regeringen afsætter millionbeløb til biogas

For at fremme den grønne omstilling i industrien vil regeringen tilføre sammenlagt 230 mio kr. årligt til biogas og andre grønne gasser fra 2025. (Opdateret med kommentarer fra Landbrug & Fødevarer)

AgriWatch trial banner 21 dage.jpg

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FødevareWatch