Privat slagteri vil forlænge arbejdsugen og hyre flere medarbejdere

Himmerlandskød vil skrue op for de ansattes arbejdstid og planlægger at ansætte 10-15 medarbejdere yderligere, når det nye slagteri kører på fuld styrke.
Slagteriet fik først startet den nye opskæring opi uge 18, men også den del vil skabe et behov for at ansætte flere folk, fortæller Lars Andersen. | Foto: Emma Lauridsen
Slagteriet fik først startet den nye opskæring opi uge 18, men også den del vil skabe et behov for at ansætte flere folk, fortæller Lars Andersen. | Foto: Emma Lauridsen

Medarbejderne på det nye slagteri i Aalestrup kan se frem mod at få forlænget sin arbejde til 40 timer.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også