AgriWatch

Droppet DLG-investering ærgrer østjysk borgmester

At en ny Vilofoss-fabrik alligevel ikke bliver en realitet, ærgrer Horsens’ borgmester, der havde set frem til nye arbejdspladser i forbindelse med fabrikken.

Foto: Vilofoss / PR

Selvom første spadestik var taget bliver DLG’s Vilofoss-fabrik i Horsens aldrig til noget, og det er til stor ærgrelse for Horsens borgmester Peter Sørensen, der havde set frem til nye arbejdspladser til byen.

Det skriver JP Horsens.

”Jeg synes, at projektet er en del af et enormt vigtigt erhverv. Det er en grøn fabrik med et lavt energiforbrug, hvor der også var muligheder for en masse nye job, og det ærgrerer mig da naturligvis,” siger Peter Sørensen til mediet.

En faldende svinebestand som følge af trængte økonomiske tider ligger til grund for beslutningen, som AgriWatch tidligere har beskrevet.

Borgmesteren er heller ikke overrasket over, at projekter i disse tider bliver aflyst eller sat på standby, da verden ser meget mere anderledes ud end for få år siden.

Det første spadestik til fabrikken blev taget i oktober, men siden er byggeriet aldrig kommet i gang. Den nye fabrik ville sammen med en eksisterende i Brædstrup have fået en samlet produktionskapacitet på 50.000 ton årligt

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch