AgriWatch

Landbrugsmægler allierer sig med mægler af privatejendomme

EDC Landbrug Poul Erik Bech vil fremover samarbejde med kæden af samme navn, der dog ikke beskæftiger sig med professionelle landbrugsejendomme.

Foto: PR/EDC Landbrug

Selvom de beskæftiger sig med vidt forskellige slags boliger, så har EDC Landbrug Poul Erik Bech og EDC Poul Erik Bech i Frederikssund indgået et samarbejde på salg af landbrugsejendomme.

Med deres samlede kendskab til det lokale boligmarked, kompetencer og information på tværs af specialer vurderer parterne, at man kan løfte salget på landbrugsområdet, siger partner og daglig leder i EDC Poul Erik Bech i Frederikssund, Claus Lund Pedersen.

Det skriver EDC i en pressemeddelelse.

”Vi har i forvejen god succes med salg af de mere lystbetonede landbrugsejendomme, som typisk er i kategorien fritidslandbrug og lystejendomme med op til 10 hektar jord. Vi dækker naturligvis hele Frederikssund Kommune og nærmeste opland, hvor der findes mange spændende landbrugsejendomme i alle størrelser, prisklasser og kategorier,” siger Claus Lund Pedersen og fortsætter:

”Vi ser nu frem til at kunne servicere de noget større handler om fx produktionslandbrugene ligesom større fokus på området forhåbentlig også vil bidrage til øget handel med de mindre landbrugsejendomme.”

EDC Landbrug Poul Erik Bech blev oprettet som en dedikeret landbrugsafdeling tilbage i 2019.

”I EDC Landbrug Poul Erik Bech arbejder vi med alle former for landbrugsejendomme, såsom kvæggårde, planteavlsgårde, skovejendomme, svinegårde, godser, herregårde m.v. Et indgående lokalkendskab i kombination med viden om salg og værdiansættelse af landbrug, gør en stor forskel på markedet for salg af landbrugsejendomme,” siger landbrugschef Frank Poll.

Mere fra AgriWatch

Agri Nord sætter navn på ny topchef

Efter Kim Koch blev afskediget i april for ”økonomiske uregelmæssigheder” har Agri Nord fundet den nye person til rådgivningsselskabets toppost.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch