AgriWatch

Advokat og erhvervsmand træder ind i Agrio - nye millioner skal investeres i år

To nye investorer er kommet om bord i investeringsselskabet Agrio, der i forvejen har fremtrædende erhvervsfolk i ejerkredsen. Det oprindelige kapitalgrundlag er fordoblet og forventes være i arbejde inden årets udgang, siger selskabets nye medejer og formand.

Erhvervsmanden Jens Frost Mikkelsen er en ud af to nye investorer i selskabet Agrio, der investerer i landbrugsejendomme- og jord. | Foto: PR

Ejerkredsen og kistebunden er blevet så godt som fordoblet i investeringsselskabet Agrio, der investerer i landbrugsejendomme- og jord.

Således får selskabet, der indtil nu har været ejet af erhvervsmændene Peter Bagge-Nielsen og Henrik Hougaard, to nye prominente navne ind i ejerkredsen i form af Jens Frost Mikkelsen, der ejer selskabet Intego, og Rasmus Haugaard, der er partner i advokatfirmaet Haugaard Braad.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede landbrugsvirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch