AgriWatch

Bestyrelsesmedlem træder tilbage i Landbrug & Fødevarer Gris

Formand i L&F Centrovice, Torben Povlsen, vil bruge tiden på at udvikle fynsk landbrug som et moderne erhverv i stedet for sit bestyrelsesarbejde i Landbrug & Fødevarer Gris.

Foto: Katrine Stampe, Watch Medier

Mangeårigt medlem stopper i bestyrelsen i Landbrug & Fødevarer Gris.

Torben Povlsen har siddet i bestyrelsen siden 2014, og beslutningen er truffet ud fra en prioritering om at skrue ned for noget af sit bestyrelsesarbejde for i stedet at kunne lægge flere kræfter i at udvikle fynsk landbrug som et moderne erhverv.

”I den kommende tid kommer jeg til at have fuldt fokus på landbrugspakken, opgaven med at løse udfordringen omkring kvælstofreguleringen og vores klimatilpasninger,” siger Torben Povlsen i en pressemeddelelse.

”Der har vi placeret L&F Centrovice i en position, hvor vi på flere områder er frontløbere i forhold til at trække toget. Det kommer til at tage nogle ressourcer og for at have plads til at gøre det, har jeg måtte foretage den prioritering at sortere noget af mit bestyrelsesarbejde fra.”

Han er til dagligt formand i L&F Centrovice.

Tidligere formand i L&F frygter for sin besætning efter udbrud af fugleinfluenza

Ny bæredygtig direktør i DLG skal eksekvere på store og grønne målsætninger

Mere fra AgriWatch

Oksekødsfesten er slut: Nu falder noteringen

Efterspørgslen på oksekød har været faldende de sidste par måneder, hvilket skyldes høje priser i supermarkederne. Prisudviklingen på især hverdagsprodukter trækker Danish Crowns notering ned.

Forslag: Avlere skal have mink PCR-testet hver uge

Fødevarestyrelsen skal PCR-teste mink på alle farme i Danmark en gang om ugen. Sådan lyder forslaget fra regeringen, der dog ikke kan svare på, hvordan det skal foregå. Umuligt, lyder det fra formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch