AgriWatch

Fødevaregiganter tager regenerativt landbrug til sig – men er det varm luft?

Verden over er regenerativt jordbrug på fremmarch, og i USA er en hel bevægelse skudt op omkring dyrkningsformen. Flere fødevarevirksomheder er begyndt at arbejde med metoden, men spørgsmålet er, om det er et buzzword eller spiller en grøn rolle.

Foto: Thomas Borberg

Kloden er under enormt stress, og det er nødvendigt, at vi tager en dyb indånding og overvejer, hvordan mennesket ødelægger jorden, og hvad der skal gøres for at rette op på skaden, der er sket.

Det er budskabet i Netflix-dokumentaren ”Kiss the Ground”, hvor den amerikanske skuespiller Woody Harrelson forsøger at kaste
lys på, hvordan nye dyrkningsmetoder kan bremse klimakrisen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch