AgriWatch

Nye medlemmer skal præge fremtidens landbrug hos tænketank

To nye kvinder skal forstærke bestyrelsen hos tænketanken Frej og arbejde for fremtidens landbrug. Det er blandt andre den tidligere direktør for Fødevarebanken.

Foto: Frej / PR

Frej har sat et nyt bestyrelseshold, der efter årets generalforsamling er forstærket af to nye kvinder.

Det er Nina Smith, professor i økonomi ved Aarhus Universitet og bestyrelsesformand i Forenet Kredit, samt Karen-Inger Thorsen, der er fratrådt som direktør i Fødevarebanken.

De to kvinder overtager posterne fra Bo Lidegaard og Christina Pamela Kreutzmann.

Det oplyser Frej.

"Frej flytter simpelthen noget, og det vil jeg rigtig gerne være med til at bidrage til i bestyrelsen, for jeg synes, det er en utrolig vigtig dagsorden at hjælpe dansk landbrug til også at have en fremtid med alle de udfordringer, der er," siger Nina Smith i en pressemeddelelse, mens Karen-Inger Thorsen supplerer:

"Frej er et fantastisk foretagende. I har på kort tid formået at skabe en platform, der gør noget for Fødevaredanmark, og jeg er meget begejstret for, hvordan Frej forsøger at få alle til at blive hørt," siger hun.

Tænketank ønsker mere håndfast plantesats: "Markedet kommer af sig selv"

Plantebranchen kalder på politiske tiltag: "Pengene er ikke udfordringen"

"Vi vil i gang nu": Fødevaresektorens aktører vil sætte turbo på plantemad 

Mere fra AgriWatch

Politisk flertal afsætter 850 millioner til Power-to-X

Industrien bifalder bred politisk aftale om at afsætte en lille milliard til den danske deltagelse i EU's grønne brintprojekt. Den endelige udvælgelse af projekter ventes inden for uger, hvor et projekt om grøn ammoniak er med i opløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch