AgriWatch

Fødevareerhvervet vil reducere globalt CO2-aftryk: "Det er ikke filantropi"

Selskaber som DLG, DLF og Foss samt Landbrug & Fødevarer er gået sammen om et nyt projekt. Ifølge DLG og L&F-bosser bliver resultatet af projektet ikke politisk snak, men konkrete tiltag, der skal bruges til at reducere CO2-aftryk i udlandet.

Foto: Casper Dalhoff

0,7 promille af populationen. 0,1 promille af arealet. 1 promille af CO2-udledningen.

Danmark fylder på flere parametre ikke meget af kloden, men det er dog ikke ensbetydende med, at en lille nation ikke kan have stor indflydelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch