Fødevareerhvervet vil reducere globalt CO2-aftryk: "Det er ikke filantropi"

Selskaber som DLG, DLF og Foss samt Landbrug & Fødevarer er gået sammen om et nyt projekt. Ifølge DLG og L&F-bosser bliver resultatet af projektet ikke politisk snak, men konkrete tiltag, der skal bruges til at reducere CO2-aftryk i udlandet.
Foto: Casper Dalhoff
Foto: Casper Dalhoff

0,7 promille af populationen. 0,1 promille af arealet. 1 promille af CO2-udledningen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også