Fødevareerhvervet vil reducere globalt CO2-aftryk: "Det er ikke filantropi"
Selskaber som DLG, DLF og Foss samt Landbrug & Fødevarer er gået sammen om et nyt projekt. Ifølge DLG og L&F-bosser bliver resultatet af projektet ikke politisk snak, men konkrete tiltag, der skal bruges til at reducere CO2-aftryk i udlandet.

af PETER HØYER
0,7 promille af populationen. 0,1 promille af arealet. 1 promille af CO2-udledningen.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Andelsselskaber skal skræddersy plan for grøn gødning
For abonnenter
Prehn: Landbruget skal på omgangshøjde med de nye behov
For abonnenter