AgriWatch

L&F om større areal til fødevarer: "Vi må ikke sætte arbitrære mål"

Landbruget er godt i gang med at producere flere lokale fødevarer, mener klimadirektør i Landbrug & Fødevarer. Han peger på, at udviklingen skal drives af forbrugere.

Foto: Landbrug & Fødevarer

En øget dansk produktion af plantebaserede fødevarer skal være drevet af efterspørgsel.

Det er Landbrug & Fødevarers klare holdning, når organisationen hører, at Danmarks Naturfredningsforening vil fordoble arealet, hvorpå der dyrkes mad til mennesker. Det areal er i dag 11 pct., og det vil naturorganisationen have hævet til 22 pct. inden 2030.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch