AgriWatch

Bæredygtigt Landbrug udskyder generalforsamling

Organisationen Bæredygtigt Landbrug insisterer på at mødes fysisk til sin kommende generalforsamling, der derfor er udskudt til senere i foråret.

Foto: Bæredygtigt Landbrug

En insisteren på at mødes fysisk får organisationen Bæredygtigt Landbrug til at udskyde sin kommende generalforsamling.

Generalforsamlingen, der skulle have været afviklet i uge 9, afholdes derfor i slutningen af maj grundet de nuværende coronarestriktioner.

Det skriver Bæredygtigt Landbrug i en pressemeddelelse.

"Det er vigtigt for os at se vores medlemmer igen, det glæder vi os til. Derfor insisterer vi på en fysisk generalforsamling. Jeg er virkelig træt af at måtte udskyde generalforsamlingen, men vi har selvfølgelig også en forpligtigelse til som forening ikke at agere smittespreder," siger Bæredygtigt Landbrugs formand, Flemming Fuglede Jørgensen, i pressemeddelelsen.

Bæredygtigt Landbrug består af knap 4.000 konventionelle og økologiske landmænd, der tilsammen dyrker over 1 million hektar.

Mere fra AgriWatch

Officielt: Her er USA's nye landbrugsminister "Mr. Monsanto"

Han sad alle otte år under Barack Obama og er nu kørt i stilling til at gøre det samme for Joe Biden. USA's nye landbrugsminister Tom Vilsack har allerede meldt ud, at han vil følge Bidens fokus på klimaet. Ministeren har dog også nogle kritikpunkter, hvorpå han skal vise sit værd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch