Dyk ned i temaserier om dansk landbrug

AgriWatch har siden sin etablering i september 2019 arbejdet på flere temaserier, der giver særligt indblik i forskellige emner inden for dansk landbrug - og flere temaer er på vej. Her får du et overblik over og muligheden for at læse tidligere artikelserier.
Foto: Grafik: Jan Bjarke Mindegaard/Watch Medier
Foto: Grafik: Jan Bjarke Mindegaard/Watch Medier
AF REDAKTIONEN

Følg med på siden her i tidligere temaer fra AgriWatch. Siden opdateres løbende.

DEN NÆSTE GENERATION - juli 2022

Mathias Broholm har startet sin landmandskarriere med en atypisk strategi

Kristine Hedegaard vil forvandle slægtsgården og livet som landmand

Asmus Klith Forum har større og grønne ambitioner med familiegården

Kåre Flye Andersen overtog familiens mindre landbrug og renteswap

Denne temaserie zoomer ind på, hvilke landmænd der er ved at overtage de danske landbrug. Hvem er de, og hvad er deres ambitioner? ”Den næste generation” sætter fokus på, hvordan generationsskiftet foregår samt hvilke muligheder og begrænsninger, de yngre landmænd oplever i erhvervet. 


MARKENS KLIMASOLDATER: Tema om carbon farming - februar 2022

Denne temaserie kigger på carbon farming og klimacertifikater, og hvordan det påvirker dansk landbrugs fremtid. For hvordan sikrer man både bedriften, bundlinjen og de danske landbrugs renommé og rolle i klimakampen?


PLANTEMAD - Vokser Pengene på Plantetræet? - marts 2021

I denne artikelserie kigger AgriWatch og FødevareWatch nærmere på plantebaserede fødevarers forretningsmæssige potentiale.


BLOCKCHAIN - Fremtid eller fatamorgana - september og oktober 2020

Denne temaserie af artikler sætter fokus på blockchain-teknologien i den danske fødevaresektor - med landbruget som udgangspunkt. Artiklerne belyser forskellige virksomheder og organisationers perspektiv på, hvad teknologien betyder for dem nu, samt hvilket potentiale den rummer.


SLAGET OM SVINENE: Andelen, integratoren eller en ny sti? - januar 2020

AgriWatch sætter i en række artikler fokus på integrator-modellen i Spanien og dens mulige indflydelse på dansk svineproduktion. Serien dækker blandt andet fordele og ulemper, perspektiver fra branchens største aktører samt tal, statistikker og input fra vidensorganisationer.


LANDBRUGETS KAMP FOR KAPITAL: Tema om landbrugets økonomiske situation - november 2019 til februar 2020

AgriWatch sætter i en række artikler fokus på landbrugets økonomiske situation; landmændenes skyhøje gæld, pengeinstitutternes villighed til at låne til erhvervet og blandt andre pensionskassers appetit på investeringer i dansk landbrug.


FRA GRIS TIL PØLSE: Tema om dansk food tech-industri - oktober og november 2019

Innovation og banebrydende teknologi er en forudsætning for at sikre dansk landbrug og fødevarevirksomheder en global førerposition. Derfor har AgriWatch sat fokus på dansk fødevareteknologi i en række artikler om virksomheder, der udvikler og sælger de løsninger, som en gris i en moderne produktion skal igennem for at blive til en pølse.


Klik her og hent vores app til iPhone eller Android

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også