AgriWatch

Dyk ned i temaserier om dansk landbrug

AgriWatch har siden sin etablering i september 2019 arbejdet på flere temaserier, der giver særligt indblik i forskellige emner inden for dansk landbrug - og flere temaer er på vej. Her får du et overblik over og muligheden for at læse tidligere artikelserier.

Foto: Grafik: Jan Bjarke Mindegaard/Watch Medier

Følg med på siden her i tidligere temaer fra AgriWatch. Siden opdateres løbende.

 

PLANTEMAD - Vokser Pengene på Plantetræet? - marts 2021

I denne artikelserie kigger AgriWatch og FødevareWatch nærmere på plantebaserede fødevarers forretningsmæssige potentiale.

 

BLOCKCHAIN - Fremtid eller fatamorgana - september og oktober 2020

Denne temaserie af artikler sætter fokus på blockchain-teknologien i den danske fødevaresektor - med landbruget som udgangspunkt. Artiklerne belyser forskellige virksomheder og organisationers perspektiv på, hvad teknologien betyder for dem nu, samt hvilket potentiale den rummer.

 

SLAGET OM SVINENE: Andelen, integratoren eller en ny sti? - januar 2020

AgriWatch sætter i en række artikler fokus på integrator-modellen i Spanien og dens mulige indflydelse på dansk svineproduktion. Serien dækker blandt andet fordele og ulemper, perspektiver fra branchens største aktører samt tal, statistikker og input fra vidensorganisationer.

 

LANDBRUGETS KAMP FOR KAPITAL: Tema om landbrugets økonomiske situation - november 2019 til februar 2020

AgriWatch sætter i en række artikler fokus på landbrugets økonomiske situation; landmændenes skyhøje gæld, pengeinstitutternes villighed til at låne til erhvervet og blandt andre pensionskassers appetit på investeringer i dansk landbrug.

 

FRA GRIS TIL PØLSE: Tema om dansk food tech-industri - oktober og november 2019

Innovation og banebrydende teknologi er en forudsætning for at sikre dansk landbrug og fødevarevirksomheder en global førerposition. Derfor har AgriWatch sat fokus på dansk fødevareteknologi i en række artikler om virksomheder, der udvikler og sælger de løsninger, som en gris i en moderne produktion skal igennem for at blive til en pølse.

 

Klik her og hent vores app til iPhone eller Android

Mere fra AgriWatch

EU-politikere vil suspendere CAP-krav

En fortsat krig i Ukraine får nu EU-Parlamentets landbrugsudvalg til at bede om dispensationer på unionens fælles landbrugspolitik. Midlertidige fravigelser kan være måde at imødegå mangel på fødevare, fremgår af internt brev. Meldingen møder dansk opbakning.

Tørken kradser hul i europæisk høsthåb

Efter meldingen om at EU’s største producent af hvede risikerer at ramme sin varmeste maj måned nogensinde midt i en afgørende periode, øges frygten for problemer med den globale kornforsyning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch