Coronakrisens anden bølge tærer på fødevarevirksomheders eksport

Mere end hver anden fødevarevirksomhed har den seneste måned fået reduceret sin omsætning og mødt udfordringer på eksportmarkedet. Størstedelen står dog robust igennem coronakrisens anden bølge, lyder det fra cheføkonom.
Foto: Stine Bidstrup/ERH
Foto: Stine Bidstrup/ERH

Stigende smittetal og hele eller delvise nedlukninger af lande har ramt de danske fødevarevirksomheder på ny.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også