Coronakrisens anden bølge tærer på fødevarevirksomheders eksport
Mere end hver anden fødevarevirksomhed har den seneste måned fået reduceret sin omsætning og mødt udfordringer på eksportmarkedet. Størstedelen står dog robust igennem coronakrisens anden bølge, lyder det fra cheføkonom.

Stigende smittetal og hele eller delvise nedlukninger af lande har ramt de danske fødevarevirksomheder på ny.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Import af økologiske fødevarer nærmer sig 5 milliarder
For abonnenter