AgriWatch

Direktør i Økologisk Landsforening vil øge medlemstal og indtjening

Der skal flere medlemmer ind i Økologisk Landsforening, lige som direktøren vil øge salg af viden og ydelser.

Foto: Palle Peter Skov/Ritzau Scanpix

Coronakrisen ramte også i Økologisk Landsforening, hvor ledelsen har måtte finde besparelser for at komme i mål med budgettet for i år, men nu ser direktør Helle Borup Friberg fremad, og planen er at styrke forretningen.

"Vi arbejder ligeledes på at få et kommercielt ben på vores forretningsmodel efter i mange år at have været afhængig af projektmidler.Fremover skal en stigning i medlemstal og indtægter fra eksempelvis salg af viden og ydelser sikre højere indtægter. Men for at nå dertil skal vi sikre, at kendskabet til foreningen øges markant," siger hun til Finans.

Økologisk Landsforenings hovedkontor bliver til oktober rykket fra en Aarhus-forstad til en anden. De nuværende lokaler i Åbyhøj bliver således erstattet af nye i Agro Food Park i Skejby. Foreningen beskæftiger i dag 49 personer og har 3100 medlemmer.

Seges og Økologisk Landsforening skal udvikle værktøj til at vise klimaaftryk

Økologer kritiserer klimapartnerskabets rapport 

Kommune tilbyder gratis omlægningstjek for at få flere økologiske landbrug 

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch