AgriWatch

Landbrugsmedierne får ny chefredaktør

Det bliver Christian Friis Hansen, som skal overtage posten som chefredaktør fra afgående Henrik Lisberg.

Foto: PR-foto Landbrug & Fødevarer

Landbrugsmedierne har fået en ny mand til posten som chefredaktør.

Det bliver den 50-årige Christian Friis Hansen, som skal stå i spidsen for blandt andet Landbrugsavisen, en række specialmagasiner og Landbrugsmediernes bureauvirksomhed.

Det skriver Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.

Christian Friis Hansen har siden 2012 været redaktør for Jydskevestkysten i Esbjerg. Inden da har han haft leder- og redaktørstillinger i Jyske Fynske Medier og 24timer samt været journalist på Morgenavisen Jyllands-Posten.

"Jeg glæder mig i den grad til at kaste mig over den udfordring, det er at stå i spidsen for LandbrugsMedierne. En veldrevet medievirksomhed, der helt naturligt skal udvikle både sin journalistik og sin forretning. I disse tider, hvor for eksempel klima- og miljødebatten ofte er skinger og følelsesdrevet frem for faktabaseret bliver det mere end nogensinde LandbrugsMediernes opgave at stå som modvægt til det samlede mediebillede", siger Christian Friis Hansen i meddelelsen.

Han afløser stillingen som chefredaktør for Henrik Lisberg, som efter 24 år på posten fratrådte stillingen frivilligt.

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch