AgriWatch

Trods foranstaltninger smittes stadig flere hos amerikanske kødgiganter

Selvom flere amerikanske kødkoncerner forsøger at gardere sig mod yderligere tilfælde af coronasmittede, stiger antallet af syge medarbejdere stadig.

Foto: Ueslei Marcelino / Reuters / Ritzau Scanpix

Kødindustrien verden over er blevet hårdt ramt af coronavirussen, da flere forarbejdningsfabrikker har oplevet høje andele af smittede blandt de ansatte.

I den seneste måned er smittetallet blandt ansatte hos Tyson Foods, Smithfield Foods og JBS steget fra 3000 til 11.000.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch