AgriWatch

Coronakrisen rammer nu landbrugsvarer i alle sektorer

Prisen på landbrugets væsentligste produkter, mælk, svinekød og korn, gik fri i begyndelsen af coronakrisen. Det er ikke længere tilfældet. Krisen rammer nu flere dele af landbruget i form af generelle prisfald viser en ny vurdering foretaget af Seges.

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Coronakrisen rammer nu den danske landbrugssektor bredt. Det vurderer Seges.

"Vi er gået fra en situation, hvor coronakrisen primært gav prisfald på minkskind, okse- og kalvekød samt gartneriprodukter til, at krisen nu rammer landbrugsprodukter generelt," siger Klaus Kaiser, erhvervsøkonomisk chef i Seges, i forbindelse med en ekstraordinær udgivelse af 'Markedsvurdering for landbrugsprodukter.'

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch