AgriWatch

Udvidelsesivrig smågriseproducent kan ikke se sig selv få slagtesvin

Smågriseproducenten Torben Poulsen er ikke bleg for at investere store millionbeløb i svineproduktioner. Det bliver dog ikke i slagtegrise, da den garvede producent har ikke tillid til, at noteringen kan holdes på et højt nok niveau, når effekten af det globale overudbud lægger sig.

Foto: China Stringer Network/Reuters/Ritzau Scanpix

Torben Poulsen er smågriseproducent og ejer af bedriften Klaptoft samt medejer af Prima Svin. Planer om udvidelse er en fast del af producentens strategi, der som det seneste har en udvidelse til 100 mio. kr. færdig i Prima Svin. Selskabet går dermed fra 1600 søer til 4600 søer ved udgangen af året og opnår en årlig produktion af smågrise på 180.000.

Desuden har Poulsen i Klaptoft også fremtidsplaner om udvidelse, og selv om der i flere år i svinesektoren har været fokus på at få flere slagtesvin i landet, bliver det ikke noget, Torben Poulsens kaster fremtidige investeringer efter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Politisk flertal afsætter 850 millioner til Power-to-X

Industrien bifalder bred politisk aftale om at afsætte en lille milliard til den danske deltagelse i EU's grønne brintprojekt. Den endelige udvælgelse af projekter ventes inden for uger, hvor et projekt om grøn ammoniak er med i opløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch