AgriWatch

Crowdfunding-portaler ser potentiale i landbruget - men økonomien skræmmer

Onlineportaler som Lendino, Flexfunding og Coop Crowdfunding tøver med at inddrage klassiske landbrug i deres portefølje. Gæld og manglende viden om landbrug er problemet.

Foto: Peter Hove Olesen/Politiken/Ritzau Scanpix

Crowdfundingsider som Lendino, Flexfunding og Coop Crowdfunding er ikke afvisende for at inddrage klassiske landbrug i deres portefølje, hvor de to sidstnævnte allerede har finansieret landbrug gennem crowdfunding.

Potentialet for at finansiere flere landbrug er til stede hos de tre platforme, men faktorer som interne regnskaber, gæld og manglende viden fra begge parter ligger som en forhindring på vejen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch