AgriWatch

Salg af landbrugsejendomme slår rekord

EDC Mæglerne i Videbæk har aldrig solgt flere landbrugsejendomme end i 2019. Det skyldes en vedvarende optimisme i landbruget, mener konsulent.

Der har været travlt på kontoret hos EDC Mæglerne i Videbæk, der kan melde om et rekordsalg af landbrugsbedrifter i hele landet i 2019.

Således har ejendomsmæglerne solgt 89 landbrugsbedrifter i det seneste år, skriver Lokalavisen Lemvig.

"Der er en vedvarende optimisme i landbruget, og den har medført - og medfører stadig - en stigende efterspørgsel på køb af landbrugsejendomme," siger Jørgen Christensen, der er landbrugskonsulent hos EDC i Videbæk, til Lokalavisen Lemvig.

Jørgen Christensen siger videre, at 2020 også tegner sig til at blive et godt år med hensyn til handlen af landbrugsejendomme.

Danske Bank vil holde fast i landbrugskunder: "Indtjeningen skal løftes"

EU-parlamentariker: "Lige nu er det følelserne, der styrer på den politiske boldbane"

Analyse viser stor aldersforskel mellem ejere af mindre og større landbrug 

Mere fra AgriWatch

Statslig landbrugsfond tabte knap 100 millioner sidste år

”Vanvittigt dårligt bytteforhold” i flere projekter verden rundt, bærer skylden for, at fonden Danish Agribusiness Fund, der har pensionskasser og staten som bagmænd, gik i rødt efter 2021. Kendt svineprojekt i Kina fik ekstra lån, fortæller direktør.

Kornpriserne hamrer op efter opsigtsvækkende prognose

En prognose fra det amerikanske landbrugsministerium indikerer, at den globale kornhøst vil falde 28 mio. tons. Samtidig begrænser Indien eksport af hvede. Det får priserne til at stige eksplosivt til det højeste niveau nogensinde. (Opdateres)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch