AgriWatch

Politiet sigter landmand i sag om svindel med støttemidler

Syd- og Sønderjyllands Politi har sigtet en landmand fra Fyn i sag om svindel med økonomisk støtte til miljø og dyrevelfærd. Det skriver Avisen Danmark.

Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix

Ud af i alt 55 anmeldelser om svindel med støttemidler til miljø og dyrevelfærd, har politiet valgt at sigte en fynsk landmand, som menes at have begået svig i forbindelse med udbetaling af EU-støttekroner.

Det er nu anklagemyndigheden hos det fynske politi, der skal beslutte, om der skal rejses tiltale mod landmanden.

Det skriver Avisen Danmark.

De i alt 55 sager, som Landbrugsstyrelsen sendte videre til politiet for mistanke om svindel med EU-midlerne, opstod i forbindelse med sagsbehandlingen, og der er derfor ikke sket udbetaling af midler i sagerne.

Styrelse bekræfter: Genåbner 90 støttesager 

Landbrugsstyrelsen efter kritik fra L&F: Ingen sammenhæng mellem regler og svindelsager

Landbrugsstyrelsen forventer kun enkelte tilbagebetalinger af støttekroner 

Mere fra AgriWatch

Kåre Flye Andersen overtog familiens mindre landbrug og renteswap

DEN NÆSTE GENERATION: Kåre Flye Andersen udlever sin drøm om at drive familiegården videre som et mindre, økologisk landbrug. Han har ingen ambitioner om, at det skal være større, for han har frihed og tid. Skulle han overtage gården i dag, havde han dog taget andre valg. For med gården kom en renteswap, der har tag om hans økonomi flere år endnu.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch