Corteva vil åbne nyt center i Frankrig: Skal give landmænd bedre udbytte

Et spritnyt center til behandling af udsæd skal være klar til åbning, fortæller Corteva. Virksomheden investerer ca. 40 mio. kr.
Foto: Corteva / PR
Foto: Corteva / PR

Med en målsætning om at sikre landmænd den bedste start på deres afgrøder og et højere udbytte åbner Corteva nu et center til behandling af udsæd.

Det skal åbne i Frankrig næste år.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Centeret er det første i Europa og det tredje på verdensplan. Det forventes at være operationelt i slutningen af 2020, og det vil fokusere på produktudvikling, med en stærk investering i videnskabelig udvikling, der vil bibringe landbrugssektoren med nye løsninger, der kan hjælpe landbruget med at løse fremtidens udfordringer. Corteva tilbyder en palette af behandlinger til udsæd, der indebærer direkte bejdsning af frø.

Udvikling af behandling af udsæd skal sikre præcise behandlinger og doseringer, sammen med forbedret effekt i marken og øget produktivitet i landbruget.

"Fordi behandling af udsæd lægges på frøene i stedet for at foregå på marken, er det en metode, der kan mindske klima- og miljøpåvirkninger fra landbruget", siger Andre Negreiros i en pressemeddelelse. Han er leder af frøafdelingen for Corteva i Europa.

Han tilføjer om centrets betydning.

"Corteva Agriscience er dedikeret til udvikling. Det er derfor vi investerer omkring 40 mio. kr. dette projekt som en del af vores arbejde for at kunne tilbyde bedre løsninger. Vi er et firma fokuseret på både producenter og forbrugere af fødevarer, og dette center for udvikling vil hjælpe landbruget med at øge produktiviteten og samtidig leve op til forbrugernes krav om en mere bæredygtig produktion," forklarer han.

Corteva arbejder med frø- og planteværn til landbruget. Selskabet blev børsnoteret i juni i år.

Cargill laver nye investeringer i Brasilien: Vil have bedre infrastruktur

DLG klar med bindende klimamålsætning i 2020

Maskinproducent investerer for tocifret millionbeløb – og flere er på vej  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også