AgriWatch

Sydbank tager kontrol over trængt juletræskæmpe

Efter massive tab på flere hundrede mio. kr. i en årrække og et likviditetsmæssigt minus i år på driften i den danske juletræsmastodont Green Team har Sydbank taget kontrol over den kapitalfondsejede virksomhed. Den nye bestyrelsesformand Christian Pagaard Junker afviser over for AgriWatch, at situationen er livstruende for selskabet.

Foto: Stine Rasmussen/JPA

Sydbank har taget kontrol over den største producent af juletræer herhjemme, Green Team Holding og den tilknyttede virksomhed Majland, og indsat en ny bestyrelse.

Green Team Group er blandt Europas største juletræsproducenter med hovedsæde i Sdr. Omme i Sydjylland og har siden 2014 været ejet af den svenske kapitalfond Adelis Equity Partners.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch