AgriWatch

Tidligere Danske Bank-chef skal sende ny kornhandelsplatform ud på globale stepper

Simon Haldrup skal være direktør i nyt, voksende digitalt selskab for kornhandel. "Platformen kan løftes hurtigt," lyder det fra den forhenværende Danske Bank-chef.

Foto: Mathias Svold / ERH / Ritzau Scanpix

Det nystartede tech-selskab Commoditrader, der driver en digital handelsplatform med korn og andre landbrugsafgrøder, har hentet tidligere Danske Bank-chef Simon Haldrup ind som ny adm. direktør i selskabet.

Det skriver Børsen. I Danske Bank var Simon Haldrup bl.a. ansvarlig for at udvikle digitale nyskabelser, og det er de evner, der nu skal sende iværksætterselskabet ud over de internationale, digitale stepper.

"Stifterne har gjort det godt og hurtigt med succesfulde lanceringer i Danmark og Rumænien og er på vej ind i en håndfuld andre østeuropæiske landbrugslande. Platformen kan løftes hurtigt, og min opgave bliver at skalere op til globalt niveau, i første omgang dog i Europa," siger Simon Haldrup til avisen.

Commoditrader er skabt af iværksætterne Ida Boesen og Julie Karl Koch Fahler, der har en fortid i hhv. DLG og it-branchen, og på bare fem måneder bliver den digitale platform brugt af 15 pct. af Danmarks professionelle landmænd, skriver Børsen.

Trods fortsat told på svinekød udskyder Trump højere toldsats på varer fra Kina

Arla etablerer mejeriproduktion i Nigeria

Kina fritager ikke amerikansk korn og soja fra toldstigninger

Topdanmark om ny afgrødeforsikring: "Vi skal lære, om vi har ramt for højt eller lavt" 

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch