AgriWatch

Aarhus Universitet kulegraver rapporter efter oksesag

Lignende rapporter fra de seneste fem år skal gennemgås, efter Aarhus Universitet trak okserapport tilbage.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Aarhus Universitet vil gennemgå lignende rapporter fra de seneste fem år efter strid om oksekødrapport, der er trukket tilbage. Det oplyser universitetet.

Det drejer sig om rapporter fra Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug (DCA) på Aarhus Universitet, som er udarbejdet i samarbejde med private virksomheder og interesseorganisationer inden for de seneste fem år.

Rapporterne skal gennemgås "med henblik på at afklare eventuelle, lignende problematiske forhold", lyder det i en redegørelse fra universitetet.

Tiltaget glæder uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen (S).

"Jeg synes, universitet har reageret klogt på den her sag. Det er meget alvorligt, hvis vi ikke kan stole på vores forskningsresultater," siger ministeren.

Minister forventer dansk ø-mærke i Kina

Regeringen vil gøre det dyrere at overdrage virksomheder

EU er fortsat den største eksportør af fødevarer 

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch