AgriWatch

Landbrug

Gods gør klar til vokseværk i mælkeproduktionen

Gram Slots mælkeproduktion har kun vokset sig større i mere end et årti. Nu sidder selskabet med papirarbejdet til endnu en udvidelse, hvis direktørens forventninger om en øget efterspørgsel holder stik.

Øko-iværksætter lander millioninvestering

Investeringsgruppen Nordic Makers er blandt investorerne, der lægger i alt 4 mio. kr. i et økologisk koncept, som skal gøre det nemmere for byboere at købe råvarer direkte fra danske landmænd.

Goodvalley sætter QR-koder på egne svineprodukter

Den danske landbrugskoncern Goodvalley, der råder over en stor svineproduktion i Polen, Ukraine og Rusland, har de seneste år fokuseret på at udvide salget af produkter under eget brand. Nu introducerer selskabet QR-koder på produkterne, der blandt andet skal sikre yderligere vækst.

Bredt flertal for flere grønne certifikater

Størstedelen af Folketinget bakker op om nyt lovforslag, som vil udvide ordningen for oprindelsesgarantier til gas, varme og køling. Derudover vil det fortsat være muligt for statsstøttet vedvarende energi at få oprindelsesgarantier.

Dansk landbrugskoncern vil bygge tre nye biogasanlæg

En stor svineproduktion betyder også store mængder gylle. For landbrugskoncernen Goodvalley er det vigtigt, at den gylle går gennem biogasanlæg. Derfor vil selskabet investere i at opføre flere anlæg end de nuværende ni.

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch