AgriWatch

Landbrug

Lensgreve træder ud af De 5 Gaarde

Herregårdsfællesskab skal gentænkes efter farvel til Frijsenborg og Wedelsborg Godser, som leverede selskabets største produkt. Sådan lyder det fra selskabets nye direktør, der også forventer at få vendt minus til plus gennem et nyt forretningskoncept.

WTO giver USA tilladelse til at indføre told på EU-varer

Der er nu givet grønt lys til, at der kan komme øget amerikanske toldsatser på dansk ost og pølser. USA's forhøjede toldsatser rammer dansk eksport af mejeriprodukter og svinekød og kan komme til at koste trecifret millionbeløb.

Kampen om omstridt vildsvinehegn fortsætter

Kvæstede rådyr giver ny benzin til de grønne organisationers kamp mod Danmarks omstridte vildsvinehegn, der skal holde svinepesten ude af Danmark. Sygdommen kan komme til at koste milliarder for dansk svineeksport og dansk landbrug.

Ny EU-kommission ser ud til at blive forsinket

Analyse: En afvisning af det franske bud på en ny EU-kommissær og en kollapset regering i Rumænien ser ud til at spænde ben for, at den nye EU-kommission kan gå i gang med sit arbejde til tiden.

Fond køber 1100 hektar af lollandsk gods

Aage V. Jensens Naturfond har indgået aftale med ejeren af Søholt Gods, Frederik Lüttichau om købet af 1.130 hektar natur ved Søholt Gods på Lolland., om købet af 1.130 hektar natur ved Søholt Gods på Lolland.

AgriWatch trial banner 21 dage.jpg

Seneste nyt

Seneste nyt fra FødevareWatch

Job

Se flere

Se flere