Revisor reddede Skare fra konkurs - regning blev aldrig betalt

Skares tidligere revisor Deloitte var med til at forhandle afdragsordning med Gældsstyrelsen, så kødkoncernen undgik konkurs i sommeren 2021.
Foto: Deloitte / Pr
Foto: Deloitte / Pr

Efter Skares konkurs har nu flere aktører indsendt krav til de penge, som konkursboet skylder dem - heriblandt slagteriets gamle revisor Deloitte.

Jydskevestkysten skriver, at revisionsfirmaet i alt har krav på over 4,6 mio. kr., som Deloitte ad flere omgange har rykket Skare for uden held.

En del af beløbet kommer fra arbejde, der blev foretaget i sommeren 2021, hvor Gældsstyrelsen var tæt på at indsende en konkursbegæring mod Skare, men dette skete aldrig, da Deloitte var med til at forhandle en afdragsordning med styrelsen.

Deloitte har ad flere gange rykket Skare for betaling uden held, og den 20. januar 2023 gav revisionshuset en deadline, der lød på, at betalingen skulle falde inden for 10 dage, ellers ville Deloitte indsende en konkursbegæring.

12 dage senere begærede Kurt Skare selskaberne konkurs, hvilket betyder, at ejerlederen har været vidende om, at der var en konkursbegæring på vej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også