Norsk olieselskab fuldender overtagelsen af Begreen

Det danske solselskab er nu officielt et datterselskab til det store olieselskab Equinor. Begreen ser frem til muligheden for at accelerere udviklingen og antal projekter.
Foto: Brian Karmark
Foto: Brian Karmark

Olieselskabet Equinors overtagelse af den danske soludvikler Begreen er nu en realitet. Men såvel team som ledelse hos Begreen bliver der ikke rokket ved.

Det oplyser duoen torsdag.

Norsk oliekoncern køber Bregentveds guldæg

Begreen udvikler solparker i Danmark, Sverige og Polen. Derudover har selskabet planer om at undersøge andre relevante markeder, især i Nordeuropa. Andreas Dolmer, der er ledende partner hos Begreen, mener, at ejerskiftet bestyrker mulighederne herfor.

“Dét at vi nu ejes af en virksomhed som Equinor, der har stærke finansielle kræfter og et indgående kendskab til en bred vifte af energimarkeder, giver Begreen mulighed for at accelerere udviklingen af vores projekter,” siger han i en pressemeddelelse. 

”Vi ser frem til at blive en del af Equinor og til at styrke vores rolle som en af Europas førende solenergiudviklere og derigennem være en nøglespiller i at fremme den grønne omstilling og energiuafhængighed i Europa,” føjer han til. 

Handlen blev annonceret i november.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EnergiWatch.)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også