AgriWatch

Vestjysk producent af tankvogne udvider produktionen

Om få uger vil en ny produktionshal stå klar hos tankvognsproducenten VM Tarm. Det er anden gang på to år, at selskabet udvider.

Foto: PR-foto VM Tarm

Der er dømt vokseværk hos den vestjyske tankvognsproducent VM Tarm, der igen kan se frem til udvidede produktionsfaciliteter.

Selskabet, der opførte en produktionshal i 2020, kan nu om få uger gøre brug af endnu en nyopført produktionshal. Det skriver Jydskevestkysten.

"Det er usædvanligt, at det går så hurtigt. Vi plejer måske at udvide hvert andet år," siger Holger Ross Lauritsen, adm. direktør i VM Tarm, til mediet.

Der er tale om en større investering for produktionshallen på 950 kvadratmeter, der har en pris på 5-6 mio. kr., siger direktøren.

I alt råder selskabet nu over et produktionsareal på 54.000 kvadratmeter, hvoraf 24.000 af disse er under tag.

VM Tarm, der producerer og handler inden for forskellige segmenter som gylle-, kemi-, olie/benzin-, foder-, mælketanke, slamsugere og specialtanke, fik i 2019/20 en bruttofortjeneste på 112,7 mio. kr. og et overskud på 11,3 mio. kr.

Sammenlignet med året før er det henholdsvis et fald på godt 7 pct. og en stigning på knap 15 pct.

VM Tarm har omkring 230 medarbejdere.

Mere fra AgriWatch

Topdanmark: Ekstremt vejr øger efterspørgsel på forsikringer

Vejrfænomener har i år ramt globalt og sat øget fokus på klimaforandringernes betydning - ikke mindst for landbruget. Herhjemme forventer det største forsikringsselskab inden for landbrug, at efterspørgslen på afgrødeforsikringer vil stige omkring 20 pct. årligt.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch