AgriWatch

Erhvervsorganisationer: Grøn skattereform er centralt skridt i klimakampen

Hvis erhvervslivet for alvor skal bidrage til Danmarks store klimaambitioner, kræver det handling, lyder opråbet fra landets største erhvervsorganisationer. Næste skridt vil være en reform, der mindsker usikkerheden for danske virksomheder, siger Brian Mikkelsen.

Danske virksomheder mangler afklaring, hvis de skal spille en mere aktiv rolle i den danske klimakamp, lyder opråbet fra Brian Mikkelsen og Dansk Erhverv. | Foto: PR | Collage: Peter Thomsen

Hvis erhvervslivet skal have mulighed for at sætte alvorligt blus under de danske klimaambtioner, kræver det handling – og snart.

Sådan lyder meldingen fra brancheorganisationer på tværs af dansk erhvervsliv, som peger på, at et af de centrale næste skridt i klimakampen skal være implementeringen af en grøn skattereform.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Topdanmark: Ekstremt vejr øger efterspørgsel på forsikringer

Vejrfænomener har i år ramt globalt og sat øget fokus på klimaforandringernes betydning - ikke mindst for landbruget. Herhjemme forventer det største forsikringsselskab inden for landbrug, at efterspørgslen på afgrødeforsikringer vil stige omkring 20 pct. årligt.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch