AgriWatch

Importør udpeger ny dansk forhandler af McCormick

Landmænd i Himmerland får ny forhandler af mærket McCormick, idet den danske importør har fundet ny forhandler af traktormærket.

Foto: TMT Helms

Sælgerne hos Aarestrup Traktor og Maskiner skal nu i gang med at sende et nyt mærke ud af forretningen.

Importøren af McCormick i Danmark, Helms TMT-Centret, har indgået en aftale med den himmerlandske forretning om forhandling af de røde traktorer.

Det oplyser Aarestrup Traktor og Maskiner i en pressemeddelelse.

I dag forhandler de traktorer fra Zetor. Dertil sælger Aarestrup redskaber og vogne fra Pronar.

"Jeg har en rigtig god mavefornemmelse for McCormick-traktorerne med deres høje tekniske og kvalitetsmæssige niveau. Vi ligger i et godt område blandt andet med mange større kvægbrug, og vi oplever efterspørgsel på nye traktorer," siger Per Christensen, der ejer maskinforretningen sammen med kompagnonen Daniel Nørhave, i meddelelsen.

Ifølge importøren TMT Helms har særligt forhandlerens lokale forankring spillet ind i valget af Aarestrup. Det siger Jakob Helms, Helms TMT-Centret.

"Jeg synes, at Aarestrup Traktor og Maskiner er godt rustet til at holde fuld fokus på traktorbrugere i Himmerland. Det har vi positive forventninger til," siger Jakob Helms blandt andet i meddelelsen.

TMT Helms kom ud af 2019/2020 med en bruttofortjeneste på 29,0 mio. kr. mod 26,3 mio. kr. året før. Samtidig er bundlinjen før skat løftet fra 8,2 mio. kr. til 11,8 mio. kr.

Landsdækkende maskinforretning gik frem: "Vi ser store vækstmuligheder i de kommende år"

Midtjysk maskinhandler lader sønnerne overtage inden for tre år 

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch