Aarhus Universitet og klynge vil løfte vækstlag sammen

Med tidligere klyngedirektør Lone Ryg Olsen i front for ervervssatsning på Aarhus Universitet indledes et samarbejde med Food & Bio Cluster Denmark, der skal fremme vækstlaget inden for fødevarer.
Udviklingen af alternativer til kød kan være et af de områder, hovr forskning fra Aarhs Universitet kan spille sammen med arbejdet i Food & Bio Cluster Denmark. | Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix
Udviklingen af alternativer til kød kan være et af de områder, hovr forskning fra Aarhs Universitet kan spille sammen med arbejdet i Food & Bio Cluster Denmark. | Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

En ny samarbejdsaftale mellem Food & Bio Cluster Denmark og Aarhus Universitet har som sit erklærede mål at få flere succesfulde startups og nye bæredygtige løsninger inden for fødevarer og bioressourcer.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også