AgriWatch

Aarhus Universitet og klynge vil løfte vækstlag sammen

Med tidligere klyngedirektør Lone Ryg Olsen i front for ervervssatsning på Aarhus Universitet indledes et samarbejde med Food & Bio Cluster Denmark, der skal fremme vækstlaget inden for fødevarer.

Udviklingen af alternativer til kød kan være et af de områder, hovr forskning fra Aarhs Universitet kan spille sammen med arbejdet i Food & Bio Cluster Denmark. | Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

En ny samarbejdsaftale mellem Food & Bio Cluster Denmark og Aarhus Universitet har som sit erklærede mål at få flere succesfulde startups og nye bæredygtige løsninger inden for fødevarer og bioressourcer.

"Forskningsmiljøerne inden for fødevarer og bioressourcer har en stolt tradition for innovation og etablering af startups med udgangspunkt i vores forskningscentre i Foulum, Flakkebjerg og Skejby, så den nye aftale bygger på et stærkt fundament og en fælles mission om at skabe mere forskningsbaseret innovation og bæredygtige løsninger," udtaler erhvervsdirektør Lone Ryg Olsen fra Aarhus Universitet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch