AgriWatch

Dansk genetikselskab flytter ind i større hovedkontor

Det danske genetikselskab Danbred skal huses i et dobbelt så stort hovedkontor som det nuværende. "Vores kontorlokaler kan ikke længere opfylde vores behov for arbejdskraft og fremtidsplaner," siger direktør.

Foto: PR-foto DanBred

Danbred rykker pælene op og flytter fra næste måned ind i sit nye hovedkontor.

Det danske svinegenetikselskab flytter således ind i nye lokaler, der er dobbelt så store som de nuværende, fra den 1. marts, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Danbred er på en ambitiøs og spændende vækstrejse, og vores nuværende kontorlokaler kan ikke længere opfylde vores behov for arbejdskraft og fremtidsplaner," siger adm. direktør, Thomas Muurmann Henriksen, i meddelelsen.

Danbreds nye hovedkontor kommer til at være i Ballerup, og de sidste detaljer er ved at blive sat på plads inden indflytningen.

Førsteprioriteten er, at den daglige drift i Danbred kan fortsætte uden forsinkelser eller hindringer, siger Andrea Winther, COO i Danbred.

"Den nationale levering og globale eksport af vores avlsdyr og genetiske produkter til kunder i mere end 40 lande er af afgørende betydning for den globale fødevareproduktion, og vores hold af erfarne eksportkoordinatorer gør alt i for at sikre en glat overgang."

I december kunne AgriWatch beskrive, at Danbred havde landet en stor ordre til Ruslands næststørste svineproducent.

Den store svineproducent Rusagro har en svineproduktion med omkring 100.000 søer i Rusland.

Omsætningen i selskabet, der er ejet delvist af Danish Agro, Landbrug & Fødevarer og Holdingselskabet DBI, steg med over 150 mio. kr. til 1,08 mia. kr. i 2019.

Desuden kunne selskabet øge sit overskud og gik fra 13,1 mio. kr. i 2018 til 34,8 mio. kr. i 2019.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch