AgriWatch

60.000 ton svineblod kan blive til fødevarer

I dag bruges de 60.000 ton blod, som hvert år kommer til overs på de danske slagterier, primært til dyrefoder, men danske forskere har fundet en metode, så blodet kan bruges i fødevarer.

Foto: Peter Klint

Med en ny metode kan forskere fra Københavns Universitet omdanne blod fra slagtesvin til smagsneutralt proteinpulver, som kan bruges i fødevareindustrien.

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor det også hedder, at der på slagterierne herhjemme hvert år produceres 60.000 ton blod som i dag primært anvendes til dyrefoder.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

TrialBanner_Desktop_Agriwatch.png

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FødevareWatch