AgriWatch

Bunge: Verdens efterspørgsel på kød har ikke nået sit højdepunkt

Direktøren i den store afgrødehandler Bunge mener, at den globale efterspørgsel på kød endnu ikke har nået sit højdepunkt trods forbrugertendenser mod at finde alternativer.

Foto: Ng Han Guan/AP/Ritzau Scanpix

Selv om der kommer flere plantebaserede erstatninger for kød, og forbrugere i vesten efterspørger alternativer i højere grad, er det ikke ensbetydende med, at verden er klar til at spise mindre kød.

Det mener adm. direktør i råvarehandlerkoncernen Bunge, Gregory Heckman.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch