AgriWatch

Jysk proteinfirma udpeger ny økonomidirektør

Hamlet Protein har udpeget sin nye økonomidirektør. Han kommer fra en stilling i en aarhusiansk IT-virksomhed.

Foto: Hamlet Protein / PR

Horsens-virksomheden Hamlet Protein har tilføjet en ny mand til direktionen.

René Gjerding er udpeget som ny økonomidirektør hos Hamlet Protein.

Det skriver virksomheden på Linkedin.

Han kommer fra en lignende stilling hos it-virksomheden Itadel, hvor han også var økonomidirektør. Rene Gjerding var i en årerække partner i revisionshuset PWC.

"René Gjerding kommer med mere end 15 års erfaring i ledende stillinger, senest fra it-firma Itadel og en baggrund inden for rådgivning og regnskab fra PwC. Han bringer erfaring inden for økonomi og IT, strategi, omstrukturering og optimering af forretning, forbedringer og digitalisering af forretningsprocesser. Hos Hamlet Protein vil han påtage sig ansvaret for økonomi, IT og forsyningskæde og vil støtte Erik Visser med implementeringen af forretningsstrategien sammen med Jan Kamphof og Lisa Nielsen," skriver Hamlet Protein i et skriftligt svar til AgriWatch.

Den nye økonomidirektør kommer til en virksomhed, der i 2019 havde et driftsresultat på -29,1 mio. kr. og et underskud på 35,6 mio. kr. Det er det dårligste resultat på bundlinjen i virksomheden historie.

Samtidig var bruttofortjenesten på 121,7 mio. kr. i 2019 på det laveste i seks år, mens omsætningen dog nåede nye højder, da Hamlet Protein leverede et salg på 615,9 mio. kr. i året.

Hamlet Protein vil udvide hovedsæde i Horsens

Stort dansk proteinselskab: "Det er klart, at et frasalg vil ske på sigt"

Kapitalfondsejet proteinselskab ændrer struktur og fjerner flere ledelsesmæssige stillinger 

Mere fra AgriWatch

Oksekødsfesten er slut: Nu falder noteringen

Efterspørgslen på oksekød har været faldende de sidste par måneder, hvilket skyldes høje priser i supermarkederne. Prisudviklingen på især hverdagsprodukter trækker Danish Crowns notering ned.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch