Tankvognsproducent vil give bonus til ansatte der cykler på arbejde

VM Tarm vil give medarbejdere en bonus for at tage cyklen på arbejde i stedet for bil eller anden transport.
Foto: PR-foto Vm Tarm
Foto: PR-foto Vm Tarm

I et forsøg på at sikre medarbejdernes helbred og reducere CO2-udledning vil tankvognsproducenten VM Tarm give medarbejdere en bonus på 2000 kr. til ansatte, der cykler på arbejde.

Det skriver Finans.

Bonussen udbetales, når medarbejderne enten cykler på arbejde 100 gange eller cykler samlet 300 kilometer til og fra arbejde. Det tæller i øvrigt også med i regnskabet, hvis de vælger at gå. Registrering foregår på en app.

"Vi ville gerne gøre noget for vores medarbejderes trivsel og sundhed, og så fandt vi frem til denne ide, som både bidrager til medarbejdernes sundhed, mens den også reducerer CO2-udledningen," siger adm. direktør Holger Ross Lauritsen fra VM Tarm til mediet.

VM Tarm producerer tanke inden for forskellige segmenter som gylle-, kemi-, olie/benzin-, foder-, mælke- og specialtanke. Nogle af de største kunder er Arla, Carlsberg, Nature Energy og Marius Pedersen.

Vognproducenten blev etableret i 1948 af den nuværende direktørs farfar Bernhard Lauritsen. I 1980 overtog sønnen Knud Lauritsen, som igen gav stafetten videre til Holger Ross Lauritsen i 2015.

Tankvognproducent nedbringer gæld med ni millioner trods lavere resultat end forventet

Maskinforhandler efter fusion: Forventer mere profitabel forretning med ny direktør

Kapitalfondsejet tysker vil kapre markedsandele fra VM Tarm 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også