AgriWatch

Kverneland i Kerteminde vendte underskud til bedste resultat siden 2015

Maskinproducenten oplevede fremgang på top- og bundlinje i 2019. Coronakrisen ventes at påvirke indeværende regnskabsår negativt.

Foto: Kverneland / PR

Efter tre år med enten underskud eller en bundlinje nær nulpunktet gik Kverneland Group Kerteminde ud af 2019 med et overskud på linje med resultatet i 2015.

Således kunne selskabet, der producerer og sælger landbrugsmaskiner, præsentere en omsætning på 811,6 mio. kr. for 2019. Det er en stigning fra året forinden, hvor omsætningen lød på 772,6 mio. kr., skriver selskabet i det netop præsenterede årsregnskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch