AgriWatch

Trods tilbagegang cementerer dansk landbrugskoncern sin position i Polen

Den store danskejede landbrugskoncern Goodvalley så sig udfordret af coronavirus i andet kvartal. Blandt andet gik selskabets største marked i Polen salgsmæssigt tilbage sammenlignet med året før. Dog var kvartalet også præget af et opkøb samt en ny rekord på det polske marked.

Foto: PR

Danmark, Ukraine, Polen og Rusland er alle en del af landbrugskoncernen Goodvalleys forretning. Klart den største forretningsgren ligger i Polen.

Selv om selskabet i andet kvartal oplevede salgsmæssig tilbagegang grundet corona på blandt andet det polske marked, cementerede virksomheden samtidigt sin position i landet med et nyt opkøb og et rekordsalg af sine egne brandede produkter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch