AgriWatch

Dansk slagterichef undskylder for handel med bror

Westfleisch-direktør Steen Sønnichsen har på et møde med andelshaverne i den tyske slagterikoncern undskyldt for at have lavet handler med sin bror. Handler der fået myndighedernes opmærksomhed og som har kostet selskabet store summer.

Foto: PR / Westfleisch

I forbindelse med fremlæggelsen af regnskabet for 2019 brugte produktionsdirektøren i slagterikoncernen Westfleisch, Steen Sønnichsen, en del af sin taletid på at undskylde overfor andelshavere og medarbejdere.

Ifølge Landbrugsavisen omhandlede undskyldningen en række handler med broren Torben Sønnichsen og selskabet Prime Pork Trading. En af handlerne medførte et større tab, da 12.000 ton frossent svinekød ikke kunne leveres til Kina.

"Jeg er meget ked af, at dette har bragt Westfleisch ind i en ekstremt ubehagelig situation. Jeg vil gerne oprigtigt undskylde til alle medlemmer og medarbejdere," sagde Steen Sønnichsen på mødet med andelshaverne.

Westfleisch slagtede sidste år 7,7 millioner svin og 433.000 kreaturer. Samlet omsatte koncernen for 2,7 mia. euro. Det var en fremgang på 9,3 pct. i forhold til 2018. Overskuddet i året faldt med 1 mio. euro til 10,7 mio. euro.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch