AgriWatch

Svensk maskinproducent udbygger fabrik til reservedele

Stor vækst i salget af nye maskiner får nu Väderstad til at udbygge en fabrik til reserve- og sliddele. Det skal imødekomme den forventede ekspansion, siger direktør.

Foto: PR/Väderstad

Svenske Väderstad Components sætter i efteråret gang i en udvidelse af selskabets fabrik i Överum, der fremstiller reserve- og sliddele til Väderstads landbrugsmaskiner.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi bygger yderligere 2.000 kvadratmeter, som dels forbinder de to fabriksenheder og dels udvikler faciliterne for at kunne imødekomme den forventede ekspansion," siger Dan Somlin, adm. direktør hos Väderstad Components, i meddelelsen.

De nye faciliteter er forventet at stå helt klar til brug i foråret 2021. Det vil samtidig betyde, at der skal ansættes flere folk.

Väderstad Components, der er en del af Väderstad Gruppen, beskæftiger lidt over 50 ansatte.

Gennem det seneste årti har Väderstad, der hovedsageligt producerer såmaskiner fordoblet sin omsætning, og 2019 blev et rekordår for maskinproducenten.

Således gik Väderstad ud af regnskabsåret 2019 med en omsætning på 3,35 mia. svenske kr, som er en stigning på 11 pct. sammenlignet med 2018. Samtidig ramte driftsresultatet 172 mio. svenske kr., hvilket var en stigning på 24 pct. i forhold til 2018.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch