AgriWatch

Biomasseleverandører melder sig ind i ny forening

De omkring 80 landmænd, der skal levere til biogasanlægget Biogas Hobro Nord, får nu støtte af leverandører fra foreningen Landbrugets Biomasseleverandører.

Foto: Louise Herrche Serup/Ritzau Scanpix

Den landsdækkende forening Landbrugets Biomasseleverandører har fået omkring 80 nye nordjyske medlemmer.

Det er leverandørerne til det kommende biogasanlæg Biogas Hobro Nord, som er de nye medlemmer, skriver Agro Nord i en pressemeddelelse.

"Medlemskabet handler i bund og grund om at skaffe landmanden de bedst mulige aftaler," siger Jens Verner Pedersen, der er formand for leverandørselskabet bag Biogas Hobro Nord, i pressemeddelelsen.

Landbrugets Biomasseleverandører er en sammenslutning af de landmænd, som leverer gylle, halm, majs og andre former for biomasse til danske biogasanlæg.

De nordjyske leverandører skal blandt andet trække på de erfaringer og viden, der findes i foreningen.

"På den måde kan vi få de bedste leverandøraftaler og -kontrakter. Det er en kæmpe fordel, at vi nu kan få indblik i, hvordan man har gjort andre steder ved at få adgang til at kigge de andre i kortene," siger Jens Verner Pedersen.

Foreningen Landbrugets Biomasseleverandørers skal være et samlet talerør forretningsmæssigt og politisk på vegne af landbruget og biomasseleverandører.

Mere fra AgriWatch

Dansk ægkoncern køber op i Finland

Danæg-koncernen opkøber yderligere 76 pct af finske Munax OY. Med opkøbet både fastholder og udvikler koncernen sin position som markedsledende på det nordiske marked for æg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch