AgriWatch

Ticans direktør stopper efter 24 år

Ove Thejls stopper som slagteridirektør i Tican Fresh Meat ved udgangen af april. Ny direktør er fundet.

Adm. dir. Ove Thejls (th.) og finansdirektør Niels Jørgen Villesen som kommer til at overtage rollen fra Ove Thejls. | Foto: Polfoto/Emil Thomas Sørensen/Arkiv

Ticans adm. direktør gennem 24 år, Ove Thejls, har valgt at fratræde sin stilling ved udgangen af april, oplyser slagterikoncernen i en pressemeddelelse.

"Ove Thejls har været en markant skikkelse i branchen i mange år, og han har ydet en betydningsfuld indsats for Tican både før og efter, at Tönnies kom på banen," udtaler Frank Duffe, bestyrelsesformanden for Tican, i meddelelsen. Han fremhæver, at Tican har været igennem en succesfuld turnaround de seneste tre år, som den 64-årige direktør har stået i spidsen for.

I Ove Thejls direktørstol sætter Ticans nuværende økonomidirektør, Niels Jørgen Villesen, sig i stedet. Den nye direktør har været ansat hos Tican siden 1998, og siden 2002 har han varetaget posten som økonomidirektør.  

"Jeg er sikker på, at vi har fundet den rigtige direktør til at overtage posten efter Ove Thejls. Niels Jørgen Villesen har spillet en central rolle i den succesfulde turnaround og han har et særdeles  godt kendskab til virksomheden," lyder det videre fra bestyrelsesformanden i meddelelsen.

"Vi har store forventninger til Tican, og vi ønsker fortsat at udvikle og drive en moderne og effektiv slagterivirksomhed på det danske marked," tilføjer han.

Ove Thejls indtræder i bestyrelsen for Tican som næstformand fra 1. maj 2019.

Direktør-rokader

Det bliver Jens Røjkjær Lyhne, der kommer til at overtage pladsen som økonomidirektør i selskabet.

Derudover opretter Tican en ny stilling som produktionsdirektør fra august 2019, som skal besættes af Carsten Ole Hansen.

Den kommende produktionsdirektør kommer fra en lignende stilling hos Scandi Standard i Sverige, og har har tidligere arbejdet som produktionsdirektør hos HKScan i landet samt som produktions- og fabrikschef hos Danish Crown. 

Tican omtrent 1000 medarbejdere på sine slagterier i Thisted og Brørup. Koncernen producerer årlig produktion 3,4 millioner grise.

I marts 2016 blev selskabet overtaget af den tyske slagterikoncern Tönnies.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch)

Mere fra AgriWatch

Læs også

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch